Nadstrešek za teraso, avtomobil, balkon, nad vhodom…, skratka za zaščito imetja, je elegantna in na moč estetska rešitev.

Nudimo vam svetovanje, izdelavo kakovostnih nadstreškov iz kovinske ali lesene konstrukcije in montažo s polikarbonatno, ali Lexan kritino.

Polikarbonatne plošče odlikuje več stvari. Omenimo naj izjemno odpornost na udarce in vremenske vplive ter neverjetno svetlobno prepustnost. Prav tako so odporne na UV žarke, poleg tega pa imajo dolgo življenjsko dobo. Lahko rečemo, da so praktično neuničljive.

Polikarbonatne plošče so zaradi svoje majhne teže preproste za obdelavo, skupaj z dobro toplotno izolacijo in energetsko učinkovitostjo, pa predstavljajo odlično izbiro za pokrivanje nadstreškov za terase, avtomobile… Kaj pa polikarbonatne plošče montaža? Brez skrbi, zaradi lahkega materiala in odličnih lastnosti je ta enostavna in hitra.

Zelo so priljubljene za izdelavo rastlinjakov, v zadnjih letih pa so pogosta izbira tudi za zastekljevanje fasad.

Danes težko določimo, katera verzija nadstreškov za terase ali avtomobile je najbolj aktualna. Stranke so namreč navdušene tako nad leseno, kot nad kovinsko konstrukcijo polikarbonatnih nadstreškov.

Katerega od polikarbonatnih nadstreškov izbrati, je odvisno predvsem od videza nepremičnine in okusa posameznika. Njihova prednost je, da lepo sovpadajo tako z tradicionalno, klasično gradnjo, kot z modernimi, minimalističnimi objekti. Obe vrsti nadstreškov so visoke kakovosti in omogočajo optimalno varovanje vozil, teras za druženje, vhodov…

Na spodnji galeriji slik, si lahko ogledate različne izvedbe polikarbonatnih nadstreškov. Od tistih manjših pred domačimi pragi, do tistih srednje velikih polikarbonatnih nadstreškov za terase, balkone ali avtomobile.

Polikarbonat plošče so odlične za grandnjo, pri tem naj omenimo, da nadstreške izdelujemo po meri, pri čemer se trudimo popolnoma prilagoditi željam strank. Tako nadstreške terase, kot vse ostale lahko izdelamo v različnih dimenzijah, s poljubnim številom stebrov, katere vizualno in tehnično prilagodimo posameznemu objektu. Le-ti lahko stojijo samostojno, ali pa so fiksirani na zgradbo. Do vsake izvedbe pristopamo individualno in strankam predlagamo najboljše in najbolj funkcionalne rešitve.

Med fotografijami lahko zasledite tudi nekaj uspešnih modernih polikarbonatnih nadstreškov velikih in obširnih dimenzij.

 

Čiščenje in vzdrževanje nadstreška za teraso, nad vhodom, avtomobilskega nadstreška

Nadstrešek terase ali balkona mora dobro služiti svojemu namenu, poleg tega pa mora objektu služiti tudi kot estetski dodatek. Da bo temu res tako, vam priporočamo, da iz nadstreška za teraso ali za avtomobil, tu in tam očistite odpadlo listje, iglice in ostale smeti, ki jih prinese veter. Prati z vodo ga ni potrebno, saj bodo svoje opravile nevihte in močni nalivi, ki jih je iz leta v leto več.

Čiščenje kovinske konstrukcije je na vrsti takrat, ko vas zmoti prah ali pa se ta kako drugače umaže. Z leseno konstrukcijo je drugače, saj je les potrebno negovati in ga vsake toliko let malce obrusiti ter prebarvati.

Nadstreški za terase, avtomobile in vsi ostali iz naše ponudbe, so kakovostni, prav tako pa poskrbimo, da je kvalitetna tudi njihova postavitev. Lahko se pohvalimo, da smo zadovoljili že mnogo strank, kar je naše največje zadovoljstvo in motivacija za vnaprej.

Pošljite povpraševanje