Nadstreški so elegantna rešitev za garaže, pokrite prostore za druženje, spravilo imetja, itn.

Nudimo vam svetovanje, izdelavo nadstreškov iz kovinske ali lesene konstrukcije in montažo z polikarbonatno ali Lexan kritino. Polikarbonatne plošče odlikuje več stvari, kot so npr. izjemna odpornost na udarce in vremenske vplive ter neverjetna svetlobna prepustnost. Plošče so zaradi svoje majhne teže preproste za obdelavo, skupaj z dobro toplotno izolacijo in energetsko učinkovitostjo pa predstavljajo odlično izbiro za pokrivanje nadstreškov.

Dandanes težko določimo, katera verzija nadstreškov je najbolj popularna. Stranke so navdušene tako nad leseno kot kovinsko konstrukcijo polikarbonatnih nadstreškov. Katerega od polikarbonatnih nadstreškov izbrati, je odvisno predvsem od izgleda nepremičnine in okusa posameznika. Oba izdelka sta visoke kakovosti in omogočata optimalno varovanje vozila, terase, vhoda ipd.

Na spodnji galeriji slik si lahko ogledate različne rešitve polikarbonatnih nadstreškov. Od tistih manjših na domačem pragu, do tistih srednje velikih polikarbonatnih nadstreškov, ki jih uporabljamo za zaščito balkona, terase ali našega jeklenega konjička. Med fotografijami lahko zasledite tudi nekaj uspešnih modernih polikarbonatnih nadstreškov velikih in obširnih dimenzij.

Pošljite povpraševanje